Mainos
Mainos

Immonen Jyväskylän mellakoista: "Yritetään vihdoin ymmärtää toisiamme"

Kansanedustaja Olli Immonen (ps.) tuomitsee äärioikeiston marssissa eilen Jyväskylässä tapahtuneet väkivaltaisuudet.

Immonen ottaa kantaa tapahtumiin Facebook-tilillään. Immonen sanoutuu irti Jyväskylän tapahtumista ja muistuttaa, että ei hyväksy väkivaltaa missään muodossa.

– Suomen parlamentin jäsenenä taistelen tavoitteideni puolesta aina ja vain poliittisin keinoin, demokraattista tietä. Haluan kannustaa myös kaikkia muita yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneita toimimaan samoin, hän kirjoittaa.

Suomen Vastarintaliikkeen järjestämä mielenosoitus muuttui väkivaltaiseksi lauantai-iltapäivällä, kun mielenosoittajat alkoivat pahoinpidellä sivullisia ja aggressiivisesti estää poliisin toimintaa paikalla. 

Immonen sanoo Facebook-sivuillaan, että hänen poliittisilla vastustajilla tuntuu olevan tällä hetkellä tarve kytkeä hänet Jyväskylän väkivaltaisuuksiin. 

Immosen Facebook-kirjoituksesta nousi vähän aikaa sitten kohu. Hän kirjoitti reilu viikko sitten avoimessa päivityksessä unelmoivansa "vahvasta, urheasta kansakunnasta, joka nujertaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus". 

– Aion jatkossa kiinnittää huomiota siihen, etten omalla toiminnallani myöskään synnytä minkäänlaisia väärin tulkittavissa olevia mielikuvia, jotka voisivat saattaa edellä kertomani asiat kyseenalaiseen valoon, painottaa nyt Immonen.

Suomen Vastarintaliike on uusnatsijärjestö, joka kuvaa itseään kansallissosialistiseksi. Immonen esiintyi kesäkuussa joidenkin järjestön jäsenten kanssa valokuvassa Eugen Schaumanin haudalla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme