Mainos
Mainos

Immosen julistus huomattiin myös ulkomailla

Ruotsin tietotoimisto TT on kirjoittanut uutisen Olli Immosen (ps.) monikulttuurin vastaisesta Facebook-päivityksestä.

TT:n jutun ovat julkaisseet lukuisat ruotsalaislehdet, esimerkiksi Svenska Dagbladet ja Aftonbladet

Uutisessa kerrotaan, kuinka Immonen kirjoittaa unelmoivansa "vahvasta, rohkeasta kansasta, joka taistelee monikulttuurisuutta vastaan".

Uutisessa siteerataan Vihreiden ensimmäisen kauden kansanedustajaa Ozan Yanaria. Hän kirjoitti eilen julkaistussa Facebook-päivityksessä näin:

– On vakava asia, että hallituspuolueen kansannedustaja viljelee tällaista vihaa lietsovaa retoriikkaa. Toivoisin todella, että Immonen tarkentaisi, keitä ihmisiä vastaan hän "taistelee".

Kansanedustaja Erkki Tuomioja (sd.) kritisoi aamupäivällä julkaisemassaan päivityksessä Soinin hiljaisuutta Immosen julistuksesta. Hän painotti, että ulkoministerinä Soinin tulisi myös miettiä, minkälaisia signaaleja ulkomaille lähetetään, kun hän ei puolueen puheenjohtajana kommentoi asiaa.

Immosen teksti on aiheittanut laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa. Siitä huolimatta Immonen julkaisi eilen uuden päivityksen, jossa hän kirjoitti, ettei aio perääntyä tuumaakaan "kansallismielisen Suomen puolustamisen linjalta".


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme