Mainos
Mainos

Inkoon kaatopaikan palo hallinnassa

Palo on levittänyt lähialueelle sankkaa savua. Päivystävän palomestarin arvion mukaan palo on saanut alkunsa monista eri paikoista.

Pelastuslaitos on saanut Inkoon kunnan kaatopaikalla syttyneen tulipalon rajattua. Palo on levinnyt noin 600 neliömetrin alueelle, mutta leviämisvaaraa ei ole. Sammutustyöt jatkunevat pitkälle iltaan saakka.

Alueella on valtavasti savua, ja se on ehtinyt levitä muutaman kilometrin päässä sijaitseville asutusalueille. Viranomaiset ovat tiedottaneet lähialueen asukkaille onnettomuuden aiheuttamista mahdollisista savuhaitoista.

Tapahtumapaikalla on palanut ainakin lauta- ja turvekasoja, rakennusjätettä sekä kantoja. Pelastuslaitoksesta kerrotaan, että ongelmajätettä ei ole palanut lukuun ottamatta yhtä tuhoutunutta konttia, jonka sisällä oli muun muassa tietokoneita ja akkuja.

Pelastuslaitos sai hälytysilmoituksen tulipalosta pian puolenpäivän jälkeen. Paikalla on kaikkiaan seitsemän pelastuslaitoksen yksikköä. Lisäksi sammutustöissä on hyödynnetty kaivinkonetta.

Päivystävän palomestarin arvion mukaan palo on saanut alkunsa monista eri paikoista

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme