Mainos
Mainos

Intercity-juna juuttui myrskyyn

Kovan tuulen kaatamat puut pysäyttivät Helsingistä Pieksämäelle matkalla olleen Intercity -junan Pieksämäen eteläpuolella tänään alkuillasta.

Puita kaatui sekä junan edessä että sen takana. Juna joutui jäämään metsän keskelle odottamaan raivausavun saapumista. Matkustajia ei huonojen yhteyksien vuoksi voitu kuljettaa esimerkiksi busseilla

Helsingistä kello 15.04 Iisalmeen lähtenyt juna pääsi lopulta liikkeelle ennen kello yhdeksää, ja sen arvioitiin saapuvan perille tunti ja 40 minuuttia myöhässä.

Myös Kontiomäeltä Helsinkiin lähtenyt juna joutui jäämään Pieksämäelle odottelemaan radan kunnostusta. Sen matkustajille on järjestetty kuljetuksia mm. Jyväskylän kautta Helsinkiin. Avuksi hankittiin myös ylimääräinen juna Kouvolasta. Junan olisi ollut määrä saapua Helsinkiin 22.58.

VR:llä ei yhdeksältä illalla osattu arvioida kuinka kauan radan kunnostaminen kestää, sillä puita on kaatunut myös onnettomuuspaikan eteläpuolella.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme