Mainos
Mainos

Irtisanottu Hämäläinen pohtii mahdollista valitusta

Rattijuopumuksesta tuomittua ja sen vuoksi virastaan irtisanottu Helsingin apulaispoliisipäällikkö Erkki Hämäläinen kertoo STT:lle ettei ole vielä päättänyt valittaako hän irtisanomisestaan.

Rattijuopumuksen vuoksi irtisanottu Helsingin apulaispoliisipäällikkö Erkki Hämäläinen toivoo rauhaa julkisuudelta.

Rattijuopumuksen vuoksi irtisanottu Helsingin apulaispoliisipäällikkö Erkki Hämäläinen ei ole vielä päättänyt, viekö hän asian eteenpäin eli hakee virkamieslautakunnalta oikaisua irtisanomispäätökseen. Hämäläinen kertoi STT:lle toivoneensa toisenlaista päätöstä.

Irtisanomispäätöksen tehnyt poliisiylijohtaja Reijo Naulapää mainitsi julkisuudessa, että päätös oli hänelle "henkilökohtaisesti hyvin vaikea", sillä Hämäläinen on kokenut ja pätevä poliisi ja miehet tunsivat toisensa vuosien takaa. Julkisuuteen antamassaan tiedotteessa Hämäläinen toivoo, että häntä kohdellaan yksityishenkilönä, koska hän ei hoida tällä hetkellä julkista virkaa.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme