Mainos
Mainos

IS: Ensisynnyttäjä kuoli äkillisesti potilashuoneeseen

Ensisynnyttäjä ja hänen syntymätön lapsensa kuolivat Lappeenrannan keskussairaalassa maanantain ja tiistain välisenä yönä. 40-vuotiaan ensisynnyttäjän löysi potilashuoneen lattialta naisen avomies, kertoo Ilta-Sanomat.

Lehden haastatteleman omaisen mukaan tapahtuma yllätti sairaalan henkilökunnan täysin. Avomies löysi hoitajat taukohuoneesta. Mies oli käynyt kotona, ja palatessaan hän oli löytänyt avopuolisonsa kuolleena. Menehtynyt nainen ei ollut ehtinyt painaa hälytysnappia.

Omaisen mukaan raskaus oli edennyt yliaikaiseksi, ja se oli määrä käynnistää tiistaiaamuna. Mitään ongelmia ei pitänyt olla tiedossa.

Ilta-Sanomien haastatteleman Etelä-Karjalan keskussairaalan johtajaylilääkärin Esko Hussin mukaan synnytysosaston henkilöstövahvuus oli riittävä.

Lehden mukaan kuolintapaus on jo poliisin tutkinnassa. Äkillisissä kuolemantapauksissa menehtyneelle tehdään oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus. Rikosta tapauksessa ei epäillä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme