Mainos
Mainos

IS: Ilmaismakkarat tirisevät nyt Lappeenrannassa – urheiluseuran tulot laskuun

Makkarasota on levinnyt Lappeenrantaan. Nyt puolueiden jakamat ilmaismakkarat ovat rokottaneet paikallisen urheiluseuran kukkaroa. Aikaisemmin Savonlinnan torin makkaramyyjät harmittelivat perussuomalaisten jakamien makkaroiden tuhonneen heidän bisneksensä.

Ilta-Sanomat kertoo, että Joutsenon torilla Lappeenrannassa Taipalsaaren Veikot on harmistunut kokoomuksen ja sdp:n jakamista ilmaismakkaroista. Urheiluseura myy torilla perinteisesti makkaroita torstaisin.

Taipalsaaren Veikkojen puheenjohtaja Esa Lähteenaro sanoo Ilta-Sanomien mukaan, että puolueet jakavat grillimakkaroita ilmaiseksi ihan lähellä Veikkojen myyntikojua. Makkaranmyynti on seuralle tärkeä tulonlähde.

– Monet kojullamme käyneet ovat ihmetelleet, että miksi puolueet toimivat noin. Eihän se tietysti ole torilla käyvän väen vika, jos puolueiden tarjoama ilmainen makkara kelpaa, Lähteenaro aprikoi lehdessä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme