Mainos
Mainos

IS: Järvilehdon veneturmasta yllätyskuvamateriaalia

Raaseporissa kesäkuussa sattuneen kuolemaan johtaneen veneonnettomuuden tutkinta on Ilta-Sanomien mukaan saamassa yllätyskäänteen. TV-ohjelman kameraryhmä kuvasi lehden saamien tietojen mukaan Jyrki Järvilehdon veneturmapaikalta runsaasti kuvamateriaalia onnettomuusyön ja -aamun tunneilta.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan kuvausryhmä saapui turmapaikalle nopeasti onnettomuuden jälkeen. Paikalla oli aamuyöllä melko valoisaa vuodenajan huomioon ottaen. Kuvamateriaali on tästä syystä selkeää ja korkeatasoista.

Tuotantoyhtiö on toimittanut kuvamateriaalin Rajavartiolaitokselle esikatseluun. Materiaalin pohjalta on tarkoitus laatia yksi osa lokakuussa alkavaan Pelastushelikopteri-sarjaan.

Poliisi on ollut käynnissä olevasta turmatutkinnasta erittäin vaitonainen. Tämän hetkisten tietojen mukaan on yhä epäselvää ajoiko turmavenettä Järvilehto vai hänen onnettomuudessa kuollut ystävänsä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme