Mainos
Mainos

IS: Kankaanniemen seksiviestikohu paisuu - ”sun tissivako näkyy”

Kansanedustaja Toimi Kankaanniemi (ps) lähetti vihjailevia viestejä naisille jo yli vuosi sitten. 

Maanantaina Keskisuomalainen kertoi Kankaanniemen lähettäneen seksiviestejä useille perussuomalaisia lähellä oleville naisille viime syksyn ja kevään vaalien aikaan. Nämä viestit entinen ministeri myös myönsi julkisuudessa.

Ilta-Sanomat uutisoi tänään, että Kankaanniemi oli lähettänyt vihjailevia viestejä kahdelle naiselle jo vuoden 2014 alkupuoliskolla. Ilta-Sanomien mukaan toinen viestin saajista oli nuori nainen, joka oli aiemmin mukana politiikassa. Toista naista Kankaanniemi oli pyytänyt Facebook-kaverikseen. Naisella oli muitakin poliitikkokavereita Facebookissa.

– Sun tissivako näkyy kuvassa mutta ei tissit…miks ei? Kankaanniemi kirjoitti viestissään naiselle, jota oli pyytänyt Facebook-kaverikseen.

– Onko vako auki? Siemeniä varten! Kankaanniemi kirjoitti toisessa viestissään samalle naiselle.

Kankaanniemeltä tällaisia viestejä saanut nainen korostaa Ilta-Sanomille vastanneensa Kankaanniemelle samassa vihjailevassa hengessä takaisin.

– En halua hänelle mitään pahaa, mutta ei sekään tunnu hyvältä, että hän esiintyi nyt vaaleissa aivan erilaisille arvoilla, nainen kertoo Ilta-Sanomille.

Toinen nainen puolestaan kertoo lehdessä kokeneensa Kankaaniemen vihjailevat viestit eri tavalla.

– Ne olivat sellaisia hyvin pikkutuhmia. Ensin hän kyseli, kuinka kampanjointi on mennyt, mutta hyvin äkkiä jutut menivät pikkutuhmiksi, nainen sanoo Ilta-Sanomissa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme