Mainos
Mainos

IS: Opettaja kuoli kesken oppitunnin Hyvinkäällä

Hyvinkäällä ammattiopetusta tarjoavassa Hyria-opistossa tapahtui tänään koulun oppilaita ja opettajia järkyttänyt tapaus.

Kone- ja metallialan ammattiaineiden opettaja kuoli kesken oppitunnin. Tapaus sattui aamulla kello yhdeksän aikaan. Ilmeisesti mies oli saanut sairaskohtauksen.

- Kollega löysi hänet työtilan lattialta. Miestä yritettiin elvyttää ja pelastuslaitoksen henkilökunta kutsuttiin paikalle, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä, kertoo Hyria Hyvinkään yksikön vastaava Sami Silvennoinen Iltasanomien haastattelussa.

Silvennoisen mukaan miehen opettamissa aineissa opiskelijat ja opettajat työskentelevät hyvin itsenäisesti.

Opiskelijat eivät huomanneet opettajan hätää, koska tämä oli uppoutunut työtehtäviinsä omassa työhuoneessaan. Vasta kollega löysi tämän tullessaan tapaamaan miesopettajaa.

Silvennoinen kertoo, että sekä oppilaat että henkilökunta lopettivat työpäivän kesken sen jälkeen, kun heille oli kerrottu tapahtuneesta.

(MTV3)

Lue myös Iltasanomat

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme