Mainos
Mainos

IS: Pikkulapsen äiti oli kuolla Turun puukotuksessa – avautuu nyt kokemuksistaan: "Luulin, että olin saanut pienen haavan"

Lisa Biancucci loukkaantui Turun puukotuksessa vakavasti. Biancucci kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, ettei aluksi ymmärtänyt, kuinka pahasti puukko osui. Kuolema oli kuitenkin lähellä. 

Italialainen Lisa Biancucci, 33, käveli Turun kauppatorilla perjantaina 18. päivä elokuuta. Ilta-Sanomien mukaan hän oli muuttanut Turkuun brasilialaisen tutkijamiehen töiden perässä ja he olivat juuri palanneet Toscanan lomalta Suomeen.

Biancuccilla oli kauppatorilla mukanaan yhdeksän kuukauden ikäinen Eunice-tytär lastenrattaissa. Hän kertoo Ilta-Sanomille, että puukotuspäivänä hän huomasi ensimmäisenä, miten ihmisiä alkoi juosta torilla häntä vastaan.

– En oikein ymmärtänyt, mitä oli meneillään. Halusin tietää ja jatkoin matkaa. Sitten näin miehen, jolla oli puukko, hän kertoo Ilta-Sanomille.

Puukkomies oli ehtinyt niin lähelle, että Biancucci ei ehtinyt juosta karkuun – ainoastaan lykätä lastenrattaat kauemmas.


Mies iski Biancuccia puukolla niskaan ja Biancucci lysäti maahan.

– Luulin, että olin saanut pienen haavan ja että kaikki paranisi hyvin nopeasti. Sitten ymmärsin, mitä oli todella tapahtunut.

Todellisuudessa hengenlähtö oli lähellä. Biancucci oli puolitoista viikkoa teho-osastolla ja kolme viikkoa sairaalassa.

Nyt elämä on palautunut lähes ennalleen.

– Voin tehdä ruokaa, hoitaa lastani kuten tavallinen äiti, tiskata, kaikkea. Toipuminen on käynyt nopeasti.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme