Mainos
Mainos

IS: Ulosmarssi uhkaa sotkea pääkaupunkiseudun bussiliikenteen torstaina

Ulosmarssi uhkaa sotkea pääkaupunkiseudun bussiliikenteen torstaina, uutisoi Ilta-Sanomat. Vuorokauden mittaisen työnseisauksen ovat järjestämässä Nobinan työntekijät.

Kuljettajien mukaan mielenilmauksen syy on se, että luottamusmieheen käytiin neuvottelujen yhteydessä käsiksi tiistaina. Nobinan johto tyrmää Ilta-Sanomien mukaan luottamusmiesten väitteet ja luonnehtii työnseisausta laittomaksi.

Nobina on Helsingin seudun suurimpia liikennöitsijöitä. Yhtiön bussit ajavat kymmeniä eri linjoja.

Roihupellon varikon pääluottamusmies Auror Kiseri arvelee Ilta-Sanomille, että ulosmarssin vaikutus tulee näkymään voimakkaasti etenkin pääkaupunkiseudun bussiliikenteessä, kun sadat kuljettajat ovat jäämässä pois töistä. Työnseisauksen on määrä alkaa torstaina aamukolmelta.

Helsingin seudun liikenne HSL julkaisi nettisivullaan listan, johon on koottu kaikki Nobinan bussilinjat. Nobinan työnseisauksen laajuudesta ei kuitenkaan ollut HSL:n mukaan tietoa illalla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme