Mainos
Mainos

Isä ja 3-vuotias jumissa Rovaniemellä - ei tietoa lennosta

Kaikki Pohjois-Suomen lennot ovat peruttu Islannista levinneen tuhkan vuoksi. Rovaniemellä lentoa Helsinkiin odotteleva Pekka Selin ja hänen 3-vuotias tytär eivät tiedä milloin he pääsevät matkaan.

- Ilmatieteenlaitos ilmoitti että ilmassa on tuhkaa, minkä vuoksi kone ei lähde, mutta mitään muuta tietoa meillä ei ole, Selin kertoi MTV:n uutisille puhelimitse.

Hetki sitten heille oli tarjottu mahdollisuutta ajaa bussilla Ouluun ja lentää sitä kautta Helsinkiin. Tämäkin vaihtoehto peruuntui.

Selin ihmettelee Finavian tiedotusta, joka ei ole tarjonnut minkäänlaista apua lapsen kanssa matkustavalle.

- Sinänsä ikävää, että tässä alkaa olla tytöllä lounasaika ja pitäisi päästä nukkumaankin. Kysyin Finavian virkailijalta, josko he voisivat vaikka tekstiviestillä tai sähköpostilla tiedottaa, milloin lento lähtee, mutta hyvin nyrpeästi todettiin, että myöhästyminen ei ole heidän vikansa, eikä yhteydenpito näin onnistu.

Finavian mukaan Pohjois-Suomen ilmatila on suljettu vulkaanisen tuhkan vuoksi. Rajoitus kestää huomiseen klo 15 saakka.

Rajoituksen piirissä ovat Oulun, Kemi-Tornion, Rovaniemen, Kajaanin, Kuusamon, Enontekiön, Ivalon ja Kittilän lentoasemat.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme