Mainos
Mainos

Itä-Suomen sähkökatkokset korjattu

Tuhannet taloudet ovat kärsineet ukkosmyrskyjen aiheuttamista sähkökatkoista. Suurin osa sähköhäiriöistä on saatu korjattua yön aikana.

Ukkosmyräköiden aiheuttamat sähkökatkokset on saatu korjatuiksi Itä-Suomessa. Ankarat tuulenpuuskat kaatoivat eilen iltapäivällä puita linjoille ja katkoivat sähköjä Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa ja Pohjois-Karjalassa.

Savon Voiman toimialueella oli pahimmillaan 6000 taloutta ilman sähköä. Suurimmat vahingot olivat Rautalammilla, Vesannolla, Karttulassa ja Siilinjärvellä. Sähkönjakelu saatiin toimimaan viime yönä.

Suur-Savon Sähköstä kerrottiin, että enimmillään noin 5000 taloutta oli sähköttä myräkän jäljiltä. Pahimpia häiriöalueita olivat Lievestuore, Hankasalmi, Joutsa ja Korpilahti Keski-Suomessa sekä Etelä-Savon puolella Juva, Puumala ja Savonranta. Sähkönjakelu toimi normaalisti tänä aamuna.

Pohjois-Karjalassa myräkän aiheuttamat sähköviat saatiin kuntoon viime yönä. Pahimmillaan Pohjois-Karjalan Sähkön toimialueella sähkönjakelun häiriöistä kärsi lähes 2500 taloutta. Suurimmat ongelmat olivat Polvijärvellä, Kiteellä, Kesälahdella, Lieksassa, Nurmeksessa, Valtimolla ja Enossa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme