Mainos
Mainos

Itä-Suomessa mittava asevarkaus

Omakotitalosta kymmenen asetta varastanut mies pidätettiin tänään illalla takaa-ajon jälkeen. Takaa-ajo alkoi Juvan Paatelasta ja keskittyi lopuksi Parkumäen ja Tammelahden teille. Henkilövahinkoja ei sattunut.

Juvalaisesta omakotitalosta tänään anastetut aseet ja niiden varastaja löydettiin vielä samana iltana. Juvan Paatelassa sijaitsevaan taloon murtauduttiin tiistai-iltapäivänä asukkaiden poissa ollessa. Talosta vietiin yli kymmenen erilaista asetta sekä tuhansia patruunoita.

Talonväen tullessa kotiin heitä vastaan tuli auto, jonka tuntomerkit ilmoitettiin poliisille heti, kun murto havaittiin. Auto oli varastettu edellisenä yönä Imatralta, ja varkaan henkilöllisyys oli poliisin tiedossa. Auton liikkeistä alettiin saada tietoja yleisövihjeiden perusteella.

Takaa-ajo keskittyi lopuksi Parkumäen ja Tammenlahden teille. Imatralainen nuorimies pidätettiin ilman voimakeinoja. Hän oli pidätyshetkellä alkoholin vaikutuksen alainen.

Jäljittämiseen osallistui kaikkiaan kymmenen poliisipartiota.

(STT-MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme