Mainos
Mainos

Itälä arvostelee nyt myös keskustaa

Kokoomuksen puheenjohtaja Ville Itälä syytti TV1:n Lauantaiseura-ohjelmassa keskustaa takin kääntämisestä. Itälä jatkoi myös SDP:n ja SAK:n valta-aseman arvostelua.

Kokoomuksen puheenjohtajan Ville Itälän mielestä keskustan puheenjohtaja, pääministeri Matti Vanhanen ei enää haasta sosialidemokraattista mallia, vaan on unohtanut SDP:n sylissä porvarillisen ideologian ja arvot.
Itälä sanoi TV1:n Lauantaiseura -ohjelmassa, että keskusta on kääntänyt takkinsa pyrkiessään hallitukseen hinnalla millä hyvänsä. Hinta on oppositiojohtajan mielestä SDP:n nöyristely.

Kokoomuksen puheenjohtaja jatkoi viikko sitten kokoomuksen puoluevaltuuskunnassa aloittamaansa SDP:n ja SAK valta-aseman arvostelua. Itälä huomautti ohjelmassa, että vasemmistolla on äänistä 35 prosenttia, mutta se käyttää yli 50 prosentin valtaa. Myös SAK:lla on Itälän mielestä Suomessa selkeästi liian suuri valta. Tämä akseli haluaa hänen mukaansa säilyttää vanhat rakenteet ja museoida hyvinvointijärjestelmän.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme