Mainos
Mainos

Itälä: Inkeriläisille maahanmuuttoehdot

Sisäministeri Ville Itälä vaatii MTV3:n nettikolumnissa inkeriläiskysymyksen ratkaisemista ja maahanmuuttopolitiikan määrittelyä.

Sisäministeri Ville Itälä vaatii MTV3:n nettikolumnissa inkeriläiskysymyksen ratkaisemista. Hänen mukaansa se olisi ensimmäinen askel Suomen maahanmuuttopolitiikan luomiselle.

Sisäministeri Ville Itälä aikoo esittää inkeriläisten paluumuuttajien maahantuloehtojen tiukentamista. Itälä vaatii MTV:n nettikolumnissa myös Suomen yleisen maahanmuuttopolitiikan määrittelyä.

Itälän mielestä Suomen maahanmuuttopolitiikalta puuttuvat selkeät suuntaviivat. Siirtolaisuudelle on Itälän mukaan asetettava kriteerit, jotka ovat oikeudenmukaisia maahan pyrkiviä kohtaan ja samalla vastaavat Suomen työvoima- ja muihin tarpeisiin.

Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden huomioonottamisen lisäksi, Itälä perää myös kansallisen edun näkökulmaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot