Mainos
Mainos

Itälä pitää porvarihallitusta varteenotettavana vaihtoehtona

Ville Itälä pitää porvarihallitusta yhtä hyvänä vaihtoehtona hallituspohjaksi kuin sinipunaa tai punamultaa. Kokoomusjohtaja kertoo kaikkien vaihtoehtojen olevan yhä auki riippuen vaalien tuloksesta.

Kokoomuksen puheenjohtaja, sisäministeri Ville Itälä pitää porvarihallitusta yhtä hyvänä vaihtoehtona hallituspohjaksi kuin sinipunaa tai punamultaa. Itälä kertoo Iltalehdessä, että hän on valmis porvariyhteistyöhön, vaikka onkin arvostellut keskustan ja sen puheenjohtajan Anneli Jäätteenmäen politiikkaa.

Pääministeri Paavo Lipposen (sd.) mukaan tarjolla on vain kaksi vaihtoehtoa joko demarivetoinen hallitus tai porvarihallitus. Kokoomusjohtaja Itälä ihmettelee keskustan Anneli Jäätteenmäen tavoin Lipposen linjaa.

-Se on kaiketi Lipposen henkilökohtainen rajaus ja hänellä on tietysti siihen oikeus. Meillä kokoomuksessa ei ole tällaisia ehtoja. Kaikki vaihtoehdot ovat auki riippuen vaalien tuloksesta, painottaa Itälä Iltalehdessä.

Muutamia reunaehtoja hallitukseen menolle kokoomuksella kuitenkin on. Itälän mukaan kokoomus ei lähde hallitukseen, joka laittaa osingot verolle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot