Mainos
Mainos

Itälä: syrjäytymisen katkaisussa kyse myös palveluista

Kokoomuksen uusi puheenjohtaja Ville Itälä asettaa kyseenalaiseksi, onko kaupunkien köyhyyden ja syrjäytymisen torjumisessa onnistuttu perinteisin keinoin riittävän hyvin. Itälän mielestä köyhyyden ja syrjäytymisen katkaisussa ei ole pelkästään kyse tulonsiirroista, vaan yhä enemmän myös palveluista.

Kokoomuksen johtoon eilen valittu Itälä otti asian esille ensimmäisessä linjapuheessaan puoluekokouksessa tänään. Lahdessa.Itälä korosti peruspalvelujen kehittämistä ja mainitsi erityisesti terveydenhuollon henkilöstön raskaan tilanteen.

Uuden puheenjohtajan linjapuheessa korostuivat sosiaaliasioiden lisäksi ympäristö- ja koulutusasiat. Puheen painotukset saivat erään kokousedustajan luonnehtimaan Itälää "Suomen Tony Blairiksi".
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot