Mainos
Mainos

Itälä: Verouudistuksella kehnot työllisyysvaikutukset

Kokoomusjohtaja Ville Itälä kritisoi hallituksen verouudistuspäätöstä.

Itälän mukaan uudistus kiristää verotusta kannattavilta kasvuyrityksiltä, joiden työllistävä vaikutus on merkittävä. Esitys on ristiriidassa hallituksen asettamasta tavoitteesta luoda 100 000 uutta työpaikkaa, Itälä kirjoittaa MTV3:n nettikolumnissa. Uudistus ei myöskään vastaa Itälän mielestä riittävästi kansainväliseen verokilpailuun.

Kokoomusjohtaja pitää kuitenkin tärkeänä, että verouudistusratkaisu syntyi viimein. Nykyinen työllisyystilanteemme irtisanomisaaltoineen ei olisi kestänyt enää vallinnutta epävarmuuden tilaa, Itälä kirjoittaa.

Itälän mielestä verouudistuspäätös yllätti myös tavalliset palkansaajat ikävällä tavalla. Hän uskoo, että useiden asuntovelallisten perheiden taloudellinen tilanne vaikeutuu, kun asuntovelallisen korkovähennysoikeus huononee uudistuksen myötä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot