Mainos
Mainos

Itämeren poliisiministerit koolla Kolilla

Itämeren alueen poliisiministerit keskustelevat tänään kokouksessaan muun muassa poliisin, rajaviranomaisten ja tullin yhteistoiminnan kehittämisestä.

Itämeren alueen poliisiministerit kokoontuvat tänään Kolilla Lieksassa. Kokouksen on kutsunut koolle sisäministeri Kari Rajamäki.

Kokouksessa on tarkoitus käydä läpi järjestäytyneen rikollisuuden vastaisen toimintaryhmän työskentelyä. Lisäksi tapaamisessa selvitellään tulevaisuuden yhteistyötä ja puhutaan poliisin, tullin ja rajaviranomaisten yhteistoiminnan kehittämisestä Itämeren alueella.

Kokoukseen osallistuvat Islannin oikeusministeri Björn Bjarnason, Latvian sisäministeri Dzintars Jaundzeikars, Norjan oikeus- ja poliisiministeri Knut Storberget ja Viron sisäministeri Kalle Laanet. Muista Itämeren alueen maista paikalla on poliisiasioista vastaavien ministeriöiden korkeinta johtoa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme