Mainos
Mainos

Itellan hallintoneuvostossa ei pinnareita

Itellan hallintoneuvoston jäsenet osallistuvat tunnollisesti kokouksiin. Hallintoneuvoston 12 jäsenestä 10 on osallistunut kaikkiin neljään yhtiön viime vuonna järjestämään kokoukseen.

Itella kertoo nettisivuillaan, että vain kansanedustajat Pertti Salovaara (kesk.) ja Outi Mäkelä (kok.) ovat olleet poissa yhdestä kokouksesta.

Itella eli entinen Posti maksaa hallintoneuvoston rivijäsenelle 260 euroa kuukaudessa ja kokouspalkkiota 500 euroa. Neuvoston puheenjohtajan Eero Lehden (kok.) kuukausipalkkio on 460 euroa ja varapuheenjohtaja Antti Rantakankaan 340 euroa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Uusi Suomi.

Hallintoneuvostojen jäsenten osallistumisaktiivisuus ja palkkiot nousivat esille, kun Yle ja Ilta-Sanomat kertoivat, että SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen kävi Neste Oilin hallintoneuvoston kokouksissa vuosina 2008-2010 vain kaksi kertaa. Hallintoneuvosto kokoontui tänä aikana 12 kertaa. Samaan aikaan Urpilainen sai yhtiöstä lähes 14 000 euron kokouspalkkiot.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme