Mainos
Mainos

Itsenäisyyspuolueen pj: Perussuomalaisten EU-kriittisyys valtava kupla

Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Antti Pesonen ihmettelee EU-kriittisyyden kanavoitumista perussuomalaisiin.

Pesonen sanoi MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelman pienpuolueiden vaalitentissä, että kyseessä on "surkuhupaisa väärinkäsitys".

— Käsitys, että perussuomalaiset olisivat EU-jäsenyyttä vastaan on valtava kupla ja bluffi. Perussuomalaisethan ei aja EU:sta irtautumista. Käytännössä perussuomalaiset kiistelevät siitä, miten EU:n alaisuudessa toimitaan.

Hänen mielestään Perussuomalaiset ovat samalla puolella nykyisten valtapuolueiden kannalta.

— Itsenäisyyspuolueen vaihtoehto on se, että palautetaan Suomen päätösvalta ja raha. Suomelle pitää palauttaa oma päätösvalta. Se ei tapahdu hetkessä, mutta se pitää saada käyntiin.

Pesonen pitää Suomen eroamista EU:sta realistisena vaihtoehtona.

— Täytyy kysyä, onko realismia tämä, että alistutaan tähän liittovaltioon. Voisimme päättää omasta talouspolitiikastamme, kauppapolitiikastamme ja maatalouspolitiikastamme.

Pesonen kertoo, että muita Itsenäisyyspuolueen pääteesejä ovat oikeudenmukaisuuden lisääminen sekä sotilasliittokehityksen torjuminen.

Katso Itsenäisyyspuolueen pj:n Antti Pesosen ja Piraattipuolueen pj:n Pasi Palmulehdon haastattelu: (Huomenta Suomi 4.4.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme