Mainos
Mainos

Itsepalveluhotelli avattu Tampereella

Tampereelle matkustavat pääsevät kokeilemaan maamme ensimmäisen itsepalveluhotellin toimivuutta. Omena-ketjua suunnitellaan laajennettavaksi tulevaisuudessa 40 itsepalveluhotelliksi.

Tampereella on avattu Suomen ensimmäinen itsepalveluhotelli. Omena-hotellissa ei ole vastaanottohenkilökuntaa, vaan huoneen varannut saa koodinumeron, jolla pääsee sisään hotellirakennukseen ja huoneeseensa. Ruokailukin on tarkoitus hoitaa itsepalveluperiaatteella: huoneissa on jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Kaikki huoneet ovat samanhintaisia, ja vuodesohvan levittämällä huoneeseen sopii yöpymään neljä henkilöä. Hotelliyhtiön pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Rabbe Grönblom uskoo, että hinnaltaan edulliselle ns. budjettihotellille löytyy Suomessa asiakkaita.

- Viikolla varmaan tulee paljon sellaisia, jotka matkustavat työkseen. Viikonloppuna taas asiakkaat voivat olla esimerkiksi kokousta pitäviä järjestöjä tai urheilujoukkueita, Grönblom arvelee.

Seuraava Omena-hotelli on tarkoitus avata ensi vuoden huhtikuussa Vaasaan. Toimitusjohtaja Bill Anckarin mukaan pidemmän aikavälin tavoitteena on noin 40 itsepalveluhotellin ketju.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme