Mainos
Mainos

Jääkiekko-ottelu kuumensi tunteet Hämeenlinnassa: "Kansainväliset käsimerkit" johtivat nujakkaan

Hämeenlinnan Rinkelinmäen hallissa nähtiin eilisiltana tappelunujakka, kun kiihtyneet katsojat kävivät toistensa kurkkuun kiinni. Ottelussa tapahtui myös vahingonteko.

Hämeen poliisilaitokselta kerrotaan, että Rinkelimäen hallissa eilisiltana pelattu ”Hämeen derby” kuumensi muutamien nuorten katsojien tunteet. Liigan ottelussa kohtasivat Hämeenlinnan pallokerho ja Lahden Pelicans.

– Katsomossa esiteltiin puolin ja toisin kansainvälisen viittomakielen osaamista, ja lopulta pari jääkiekkojännäriä olikin jo toistensa kurkuissa kiinni, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisin mukaan pääpukarina tapahtumissa oli 19-vuotias lahtelaismies, jota epäillään pahoinpitelystä. Uhrina oli miespuolinen 15-vuotias kerhon kannattaja. Suuremmilta fyysisiltä vammoilta vältyttiin.

Samaisessa ottelussa tapahtui myös vahingonteko, kun neljä alle 18-vuotiasta lahtelaiskannattajaa rikkoi katsomossa olevan valomainoksen.

Nuorukaiset olivat ilmoituksen mukaan käyttäytyneet aggressiivisesti ja lopulta takoneet käsillä mainostaulun hajalle.

– Hintaa pelireissulle tuli useampi sata euroa, kun pojat joutuvat mainostaulun korvaamaan, poliisista kerrotaan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme