Mainos
Mainos

Jääkiekon MM-kisat keränneet huippukatsojamäärät

MM-kisojen ensimmäinen viikonloppu keräsi huippukatsojamäärät MTV MEDIAn kanavilla.

Viime perjantaina Suomen avausottelua Valko-Venäjää vastaan seurasi AVA-kanavalla parhaimmillaan 1,1 miljoonaa katsojaa. Ottelun keskikatsojamäärä oli 918 000.

Eilen MTV3-kanavalla esitettyä Suomi–Slovakia-ottelua seurasi parhaimmillaan 1,2 miljoonaa katsojaa, kun keskikatsojamäärä oli 950 000.

Kun lukuihin lisätään CANAL+:n keskikatsojamäärät, kumpaakin ottelua seurasi keskimäärin 1,2 miljoonaa katsojaa.

Maksu-tv:llä kaikkien aikojen ennätysyleisö

MM-kiekko ja F1-kauden alku ovat saattaneet myös MTV MEDIAn maksu-tv:n asiakasmäärät nousuun. MM-kisojen alkaessa CANAL+:n ja MTV3 Kanavapaketin tilaajamäärä oli yhteensä 650 000, mikä on kaikkien aikojen ennätys.

CANAL+ MM-kiekko 24/7- ja CANAL+ Urheilu -kanavien ääressä oli viikonlopun aikana yhteensä 650 000 suomalaista.

– Vapaasti katsottavat kanavat ja CANAL+ keräsivät television ääreen enemmän kiekkofaneja kuin aikaisempina vuosina MM-kisojen avauspäivinä, sanoo MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jorma Härkönen.

Samoin netti-tv-palvelu Katsomo.fi rikkoi avausviikonloppuna ennätyksiä. Kolmen turnauspäivän jälkeen palvelussa oli tehty noin 20 000 MM-kiekkoon liittyvää tilausta, joista suurin osa oli kaikkiin lähetyksiin oikeuttavia kisapasseja.

MTV3.fi lähes ennätyslukemissa

Jääkiekon MM-kisojen avaus on nostanut myös MTV3.fi-nettisivuston kävijämäärät lähelle ennätyslukemia. Kisojen avauspäivänä verkkosivustolla vieraili peräti 710 000 eri kävijää.

Perjantai oli eri kävijöillä mitattuna sivuston kaikkien aikojen neljänneksi vilkkain päivä. Koko viikon aikana sivustolla vieraili 1 954 000 eri kävijää, mikä on kaikkien aikojen kuudenneksi paras viikkokävijämäärä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme