Mainos
Mainos

Jaakonsaari tölväisi: Timo Soiniin suhtaudutaan kuin isoon vauvaan

SDP:n europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaaren mielestä perussuomalaisten puheenjohtajaan Timo Soiniin suhtaudutaan Suomessa kuin isoon vauvaan. Jaakonsaaren mukaan Soinilta ei vaadita poliittisiin kysymyksiin kunnon vastauksia ja hänestä vain todetaan " voi, voi, kun se kasvaa".

Jaakonsaari haluaisi muun muassa kysyä Soinilta, haluaisiko hän todella, että Suomessa vaihdettaisiin valuutta eurosta markkaan eurokriisin keskellä. Soini ei ollut tänään paikalla Euroopan parlamentin Suomen-toimiston tiedotustilaisuudessa, missä oli Jaakonsaaren lisäksi viisi muuta suomalaismeppiä parlamentin eri poliittisista ryhmistä.

Useat suomalaismepit toivovat, että EU-asiat nousisivat esille myös kevään eduskuntavaalikeskustelussa. Keskustan Anneli Jäätteenmäen mielestä puolueiden pitäisi vaalien yhteydessä esitellä tarkemmin omia EU-politiikan tavoitteitaan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme