Mainos
Mainos

Jaakonsaari tukee yrittäjiä

Suomen Yrittäjät ry:n tavoite tehdä Suomesta yrittäjyysyhteiskunta ansaitsee valtiovallan täyden tuen. Näin tervehti työministeri Liisa Jaakonsaari yrittäjiä valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Oulussa.

Tavoiteltavaa yrittäjyysyhteiskuntaa ei Jaakonsaaren mukaan luoda valtion tukien turvin. Esimerkiksi yritysten rahoitusasemaa on hänen mukaansa tehokkaimmin parantanut hallituksen yleinen talouspolitiikka, joka on johtanut korkojen laskuun ja rahoituksen saantiehtojen helpottumiseen.

Myös veropolitiikan aikaansaannokset ansaitsevat Jaakonsaaren mielestä tunnustuksen.
-Seuraava hallitus voi jatkaa verotuksen alentamista, kun talouskasvu tuo lisää pelivaraa julkiseen talouteen, hän arvioi.
-Tilastotemppuilijoiden sijaan yrittäjien kannattaa luottaa omiin havaintoihinsa työmarkkinoiden kehittymisestä, Jaakonsaari neuvoi. Hallitus jakaa yrittäjien näkemyksen, jonka mukaan työmarkkinoista on kehitettävä entistä joustavampia, hän huomautti. Myös paikallisen sopimisen mahdollisuuksia on lisättävä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme