Mainos
Mainos

Jäätteenmäki: Ahon asema selväksi

Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki kehottaa puolueen puheenjohtajaa Esko Ahoa selvyyden vuoksi tekemään vielä kerran selväksi, haluaako hän jatkaa keskustan puheenjohtajana vai ei.

Aho tutkii vapaa-anomustaan

Myös Ahon mahdollisilla haastajilla olisi hänen mielestään korkea aika ilmoittautua ehdokkaaksi.

-Keskustan kenttäväki osaa itse valita uuden johdon Kuopion puoluekokouksessa. Puolue-eliitin yritykset ohjailla valintoja eivät onnistu. Puoluekokousedustajat ovat ennenkin osoittaneet, että he osaavat tehdä itsenäisiä ja viisaita valintoja, hän muistutti tänään keskustanaisten tilaisuudessa Kalajoella.

Jäätteenmäki luonnehti, että keskustan puoluejohdon valinnasta on käyty erikoista varjonyrkkeilyä. Hän vaati, että tämä varjonyrkkeily Esko Ahon asemasta on lopetettava. Jäätteenmäki korosti, että keskustan uudistuminen tapahtuu uusien ihmisten kautta. Siksi puoluejohtoon tarvitaan uusia tuulia ja selkeitä muutoksia. Hän huomautti myös, että yhteistyösuhteiden on pelattava joka suuntaan.

-On aivan nurinkurinen tilanne, että suuri osa ay-liikettä kokee keskustan vastustajakseen ja päin vastoin. Keskustan toiminnan pitää tähdätä siihen, että ihmiset voivat kokea olonsa turvalliseksi työpaikoillaan. Turvallisuuden tunnetta ei pidä horjuttaa harkitsemattomilla kannanotoilla, hän opasti.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot