Mainos
Mainos

Jäätteenmäki arvosteli Lipposen työllisyyslupauksia

Keskustan puheenjohtajan Anneli Jäätteenmäen mielestä hallituksen asettama tavoite 100 000 uudesta työpaikasta ensi vaalikaudella ei ole uskottava.

Pääministeri Paavo Lipponen ei ole esittänyt keinoja uusien työpaikkojen luomiseksi, joten vaalilupaus lepää Jäätteenmäen mielestä tyhjän päällä.

Tänä aamuna julkaistut työttömyystilastot ovat Jäätteenmäen mielestä huolestuttava merkki, sillä työpaikkojen määrä on supistunut tuhansilla. Pelkästään viime vuonna lopetti noin 15 000 yritystä.

Keskusta haluaa Jäätteenmäen mukaan entistä tehokkaampaa koulutusta työnantajien tarpeisiin. Lisäksi pitää uudistaa verotusta, työnantajamaksuja sekä sosiaaliturvaa. Hallituksen veropolitiikka ei ole tehonnut rakennetyöttömyyteen, Jäätteenmäki huomauttaa.

-Sen myöntää nyt myös kokoomus, joka on tullut keskustan linjoille ja haluaa alentaa työnantajamaksuja, Jäättenmäki kiittelee.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme