Mainos
Mainos

Jäätteenmäki: Demokratiassa oltava vaihtoehtoja

Anneli Jäätteenmäki perää vaihtoehtoja SDP-vetoiselle hallitusyhteistyölle. MTV3:n nettikolumnissa keskustan puheenjohtaja syyttää SDP:n puheenjohtajaa Paavo Lipposta siitä, että tämä on asettanut itsensä ainoaksi pääministerivaihtoehdoksi ja SDP:n itsestäänselväksi hallituspuolueeksi.

Suomen poliittinen elämä kaipaisi Jäätteenmäen mukaan suurta tuuletusta. Nykyinen sateenkaarihallitus ei hänen mielestään pysty löytämään ratkaisuja suuriin yhteiskunnallisiin ongelmiin. Esimerkiksi Jäätteenmäki nostaa työttömyyden, jota hallitus ei lupauksiensa mukaisesti ole pystynyt puolittamaan. Hallituksen toimet ovat usein kaatuneet päähallituspuolueiden välisiin erimielisyyksiin.

Keskusta tarjoaa omaa työllisyysohjelmaansa vaihtoehdoksi nykyiselle menolle. Mikäli keskusta voittaa kevään eduskuntavaalit, on uuden, keskustavetoisen hallituksen menestyksen tärkein mittari se, miten työttömyysluvut kehittyvät, Jäätteenmäki lupaa. Jäätteenmäki ihmetteleekin, kuinka kansalaiset voisivat äänestää nykyisen hallituksen jo kolmannelle kaudelle.

-Miten kansalaiset voisivat nyt luottaa hallituksen lupauksiin, kun kaksi kertaa on petytty, keskustan puheenjohtaja kiteyttää.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot