Mainos
Mainos

Jäätteenmäki: Huumelinjaa ei saa löysentää

Keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki varoittaa, ettei Suomella ole varaa höllentää huumelinjaansa. Hän vaatii huumeiden välittäjille ja levittäjille ankaraa kohtelua.

Keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki varoittaa höllentämästä suhtautumista huumeisiin.

Jäättenmäki vaatii MTV3:n nettikolumnissaan huumeiden välittäjille ja levittäjille ankaraa kohtelua. Käyttäjien pitäisi Jäättenmäen mielestä päästä vieroitukseen maksukyvystään riippumatta.

Huumeiden välittäjiä ja levittäjiä on kohdeltava edelleen ankarasti. Samalla on taattava vieroitus- ja muiden hoitomahdollisuuksien saatavuus ja huolehdittava, että hoito tavoittaa ne, jotka sitä tarvitsevat. Huumehoidon saaminen ei Jäätteenmäen mielestä saa olla potilaan maksukyvystä kiinni.

Myös sosiaali- ja poliisiviranomaisten resursseista on pidettävä huoli huumeongelman ratkaisemisessa, Jäätteenmäki muistuttaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot