Mainos
Mainos

Jäätteenmäki: Julkisen sektorin ongelmat ratkaistava

Anneli Jäätteenmäki vaatii Lipposen hallitukselta uutta otetta julkisen sektorin ongelmiin. Hänen mukaansa Lipposen-Niinistön linja lisää tuloeroja.

Keskustan varapuheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki syyttää Lipposen hallitusta tuloerojen lisäämisestä. Jäätteenmäki vaatii MTV3:n Nettivieras-kirjoituksessaan hallitukselta uutta otetta mm. julkisen sektorin ongelmiin.

-Suomi on kilpailukykyinen, mutta vain suurille yrityksille. Tavallisille kansalaisille Suomesta on tullut Lipposen-Niinistön politiikan tuloksena kasvavien tuloerojen maa. Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät, Jäätteenmäki kirjoittaa.

Jäätteenmäki korostaa, että viime vuonna lähes puoli miljoonaa suomalaista eli joka kymmenes kansalainen joutui hakemaan sosiaalitoimistosta toimeentulotukea, kun omat tulot eivät riittäneet edes välttämättömiin menoihin. Köyhien asema on huonompi kuin koskaan 1960-luvun jälkeen, hän toteaa.

Jäätteenmäen mukaan valtiovarainministeriö Sauli Niinistön johdolla olisi jo aikoja sitten voinut uudistaa palkkausjärjestelmät. -Poliisijohdon palkkoja on korjattu, mutta tavallisille poliiseille ei ole tullut mitään, Jäätteenmäki kirjoittaa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot