Mainos
Mainos

Jäätteenmäki lupaa johtaa keskustan hallitusvastuuseen

Keskustan uusi puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki sitoutuu johtamaan puolueensa hallitusvastuuseen. Jäätteenmäki ilmoitti yksiselitteisesti, että keskustasta tulee vaaleissa suurin puolue ja se menee hallitukseen kahden peräkkäisen oppositiokauden jälkeen.

Määrätietoisesti esiintynyt Jäätteenmäki korosti Hämeenlinnan puoluekokouksen päätyttyä, ettei asiassa ole mitään jossittelemista. Hallituskumppaneita hän ei halunnut ryhtyä valitsemaan tässä vaiheessa.

Jäätteenmäen mukaan hänen tavoitteensa on pitää keskusta puoluekartan keskellä siten, että sillä on hyvät suhteet sekä oikealle että vasemmalle.

Keskustan nouseminen suurimmaksi puolueeksi merkitsisi sitä, että Jäätteenmäestä voisi tulla uuden hallituksen pääministeri. Hän ei kuitenkaan halunnut pohtia omaa asemaansa puolueessa jatkossa, jos tavoite vaalivoitosta ja oppositiokierteen katkaisemisesta ei toteudu.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme