Mainos
Mainos

Jäätteenmäki pääministerisuosikki

Keskustan puheenjohtajaehdokas Anneli Jäätteenmäki ja SDP:n puheenjohtaja Paavo Lipponen ovat kansan suosikit seuraavaksi pääministeriksi, kertoo Väli-Suomen sanomalehdet.

Keskustan puheenjohtajaehdokas Anneli jäätteenmäki on nyt suosituin ehdokas myös pääministeriksi.

Keskustan puheenjohtajaehdokas Anneli Jäätteenmäki on suosituin ehdokas myös pääministeriksi. Väli-Suomen sanomalehtien teettämän mielipidemittauksen mukaan 22 prosenttia kansasta kannattaa Jäätteenmäkeä seuraavan hallituksen johtoon. Niukasti toisena on nykyinen pääministeri Paavo Lipponen 21 prosentin kannatuksella. Kolmanneksi noteerattua kokoomuksen Sauli Niinistöä kannattaa 18 prosenttia vastaajista.

Jäätteenmäen kannatus on noussut edellisestä kyselystä kolme prosenttiyksikköä ja nyt mitatut lukemat ovat korkeimmat hänen saamansa kannatusluvut pääministerikyselyissä. Jäätteenmäkeä kannattavat erityisesti naiset, kun taas miehet suosivat eniten Lipposta. Tutkimukseen haastateltiin reilua tuhatta suomalaista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme