Mainos
Mainos

Jäätteenmäki peräsi yhteisvastuuta

Jäätteenmäki toivoi vappupuheessaan sekä työnantajilta että työntekijöiltä pitkää mieltä ja vastuuntuntoa, jotta talouden notkahduksesta selvittäisiin vähäisin vaurioin.

Synkät talousuutiset huolestuttavat uutta pääministeriä. AnneliJäätteenmäki sanoi vappuna, että työttömyyden kasvua vastaan on taisteltava kaikin keinoin. Samalla hän toivoi sekä työnantajilta että työntekijöiltä kärsivällisyyttä ja vastuullisuutta, jotta talouden notkahduksesta selvittäisiin vähäisin vaurioin.

Helsingissä keskustan perinteisellä vappupaikalla Kyösti Kallion patsaan vierellä puhunut Jäätteenmäki lupasi hallitukselta ripeästi selvityksen siitä, millä tavoin työnantajamaksuja alentamalla voitaisiin saada uusia työpaikkoja myös vähemmin koulutetuille.

Yhteistyötä Jäätteenmäki toivoi myös puolueiden kesken yli hallitus-oppositio-rajojen ja ihmetteli, miksi yhteistyötarjous ei kelpaa kokoomukselle.

-Kokoomus näyttelee kovaa poikaa jo ennen kuin hallitus on ehtinyt edes kunnolla aloittaa toimintansa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme