Mainos
Mainos

Jäätteenmäki torjuu Vanhasen ministeripuheet

Keskustan puheenjohtajaehdokas Anneli Jäätteenmäki ei innostu lainkaan kilpakumppaninsa Matti Vanhasen näkemyksistä tulevasta pääministeristä. Hän pitää tiukasti kiinni tavoitteesta, että vaalien jälkeen suurimmasta puolueesta tulee seuraavan hallituksen pääministeri.

-Minä lähden siitä, että keskusta pyrkii suurimmaksi puolueeksi ja sitä kautta pääministeripuolueeksi, hän sanoo Keskisuomalainen-lehdessä. Vanhanen pitää eilen julkaistussa kirjassaan mahdollisena, että keskusta suostuisi niukasti suurimpana puolueenakin Paavo Lipposen (sd.) jatkamiseen pääministerinä vaalien jälkeen.

Jäätteenmäki huomauttaa, että ennen ministeripaikkojen jakamista on käytävä vaalit ja niiden jälkeen hallituksen ohjelmaneuvottelut. -En ole vielä luovuttamassa mitään paikkoja demareille, en myöskään Lipposelle. Kaikki paikat jaetaan vasta vaalien jälkeen, hän muistuttaa.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme