Mainos
Mainos

Jäätteenmäki vaatii Niinistön työttömyysesityksiä julki

Keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki vaatii valtiovarainministeriötä heti julkistamaan omat esityksensä ansiosidonnaisen työttömyysturvan porrastamisesta. Näin voidaan avoimesti arvioida valtiovarainministeri Sauli Niinistön tekemän esityksen todellisia työllisyysvaikutuksia.

-Koska lukuja ei ole, keskustelu on hedelmätöntä kinastelua, Jäätteenmäki totesi Tampereella sunnuntaina. Hänen mukaansa työttömyysturvakinastelua tärkeämpää on, että hallitus valmistelee pikaisesti esitykset työnantajamaksujen ja arvonlisäverotuksen alentamisesta työllistävillä palvelualoilla.

Näin helpotettaisiin yritysten mahdollisuuksia työllistää. Valtiovarainministeriön, työministeriön ja työmarkkinajärjestöjen työryhmä pohtii parhaillaan työttömyysturvan ja työvoimapolitiikan kehittämistä. Työryhmällä on pöydällään myös Niinistön esitys.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme