Mainos
Mainos

"Jäi wienermunkki yhteen haukkaisuun" - Lottovoittajat jakavat kokemuksensa

Pieni osa lottovoittajista on suostunut kertomaan tarinansa Loton 40-vuotisjuhlan kunniaksi. Huolimatta siitä, että suomalainen lottovoittaja haluaa pitää usein voittonsa vain lähipiirin tiedossa, Veikkaus on saanut kourallinen voittajia kertomaan tarinansa juhlavuoden kunniaksi tehdyssä mainoskampanjassa.

"En koskaan jätä pullaa syömättä, jos sitä on tarjolla, mutta nyt jäi wienermunkki yhteen haukkaisuun. En ymmärtänyt edes kerätä sitä kassiin mukaan, minkä olisin muuten tehnyt." (nainen, joka voitti päävoiton miehensä kanssa)

Kampanja on alkanut tällä viikolla. Tarinat ovat voittajien omia, ne kerrotaan voittajan omin sanoin ja omalla äänellä. Voittajien henkilöllisyyttä ei kuitenkaan paljasteta, sillä tv-mainoksissa näyttelijät esittävät tapahtumat.

"Kyllä siinä tuli semmoinen tunne, että joku piilokamera tässä on." (mies, jolle kioskin myyjä kertoi päävoitosta vuonna 2009)

Mainostoimisto PHS:n kanssa yhteistyössä toteutettu kampanja tuo päävoittajien tarinoita televisioon, radioon, ulkomainontaan ja verkkoon.

"Olihan se vähän outoa, kun meidän kasöörska soitti lauantai-iltana ja vielä siihen aikaan. Se sanoi, että no kun me ollaan voitettu päävoitto Lotossa." (yksi työpaikan lottoporukan jäsenistä yli 10 vuotta sitten)

90-luvun lopulla onni potkaisi erästä työpaikan porukkaa.

Nelikymppisessä Lotossa tarjolla on ensi lauantaina kaikkien aikojen suurin jättipotti, 7,4 miljoonaa euroa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme