Mainos
Mainos

Jalasjärven ammuskelijaa ei vielä kuulusteltu

Seinäjoen poliisi ei ole vielä kuulustellut Jalasjärvellä Kiuaskallion asuntoalueella eilen illalla ammuskellutta miestä.

Panssariajoneuvoja tarvittiin viime yönä Jalasjärvellä

Tutkintaa johtava komisario Pentti Heikkilä kertoo miehen valvoneen useita vuorokausia, jonka vuoksi poliisi antaa hänen ensin levätä ennen kuin syytetyn kuulustelun aloitetaan.

Järeäkaliiberisella kiväärillä ja haulikolla varustautunut jalasjärveläinen 51-vuotias mies ampui ex-vaimonsa uuden miesystävän vaimon kerrostaloasunnossa. Seinäjokelainen 52-vuotias mies kuoli heti. Ammuskelija haavoitti lisäksi samassa talossa asuvaa 73-vuotiasta miestä. Mies ammuskeli myös kohti taloa piirittäviä poliiseja. Kukaan poliiseista ei loukkaantunut.

Komisario Heikkilän mukaan miehen hallussa olleet aseet ovat hänen omiaan ja niille on asianmukainen lupa. Ampumisen jälkeen asuntoon linnoittautunut mies väitti piiritystilanteessa, että hänellä on hallussaan käsikranaatteja. Poliisi ei kuitenkaan kranaatteja löytänyt. Mies antautui poliisille hieman ennen kahta viime yönä.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme