Mainos
Mainos

Jalasjärven ampuja antautui

Jalasjärven piiritystilanne on päättynyt. Aiemmin illalla yhden miehen surmannut mies antautui poliisille hieman ennen kello kahta aamuyöllä.

Mies antautui poliisille pitkällisen neuvottelun jälkeen. Kiuaskallion asuinalueella sijaitsevaan kerrostalohuoneistoon linnoittautunut noin 50-vuotias aseistautunut mies tuli ulos asunnosta vähän ennen kahta yöllä ja on nyt poliisin hallussa.

Aikaisemmin illalla yksi ihminen kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti miehen ampumista laukauksista. Seinäjoen poliisin mukaan mies ampui kerrostalosta myös pari laukausta pihalla ollutta autoa kohti, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Poliisi oli piirittänyt kerrostalon ympäristön ja neuvotteli miehen kanssa puhelimitse. Paikalla oli varmuuden vuoksi myös armeijan Pasi-panssariajoneuvo. Poliisi sai Seinäjoen hätäkeskukselta hälytyksen ampumisvälikohtauksesta kello 18.37 sunnuntai-iltana. Ammuskelun syystä ei ole toistaiseksi tietoa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme