Mainos
Mainos

Ministeri Lindström ärähti Iltalehden paljastuksista: "Lähteen muisti on todella valikoivaa"

Oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps.) on kommentoinut lyhyesti Iltalehden viime päivien paljastuksia avustaja Leena Riekkolaan liittyen. Lindström huomauttaa Twitterissä, että lehden lähteen muisti on "todella valikoivaa".

– Ei ole enää epäselvää, mistä näiden asioiden lähde löytyy. Lähteen oma muisti on todella valikoivaa, Lindström tviittaa.

Samalla hän kyselee lehdeltä vastineen perään.

Iltalehti kertoi eilen, että Riekkola on edistänyt viennin edistämismatkoilla hankkeita, jotka ovat lähellä erityisavustajan omia liiketoimia. Tänään lehti kertoo Kouvolan isosta sairaalahankkeesta, jossa sairaalan sijoitus on kiinnostanut perussuomalaisia. Lehden mukaan Riekkola tarjosi Lindströmille (ps.) rahoitusvaihtoehtoa, jonka taustalla näyttäisi olevan epäilyttäviä toimintatapoja. Lehden mukaan Riekkola katsoi, että edullisen arabirahan avulla sairaalan sijoituspaikka olisi ehkä saatu vielä muutettua, kuten perussuomalaiset halusi.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme