Mainos
Mainos

Järjestäjä saanut tappouhkauksia - lasten kauneustapahtuma perutaan

Alle 12-vuotiaille lapsille suunnattu kauneustapahtuma joudutaan perumaan, koska tapahtuman järjestäjänä toiminut Marjo Niittyviita on saanut tappouhkauksia. Hän kertoo asiasta Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa.

Hänen mukaansa koko tapahtuma on saanut Suomessa järjettömät mittasuhteet. Hänen tarkoituksenaan ei ollut järjestää lasten missikilpailuja, vaan lasten kauneustapahtuma. Hänen mielestään mediassa asia on käännetty kilpailuksi.

– Olen järjestänyt lapsille 12 vuoden ajan erilaisia muotinäytöksiä, joista kaikki ovat tykänneet. Ja nyt oli tarkoitus järjestää tytöille päivä prinsessana -tapahtuma, jossa tytöt pääsevät tekemään kykyosuuden ja sitten esittäytyä prinsessakierroksella, Niittyviita kertoo Radio Novan haastattelussa.

Hänen mukaansa tämän jälkeen oli tarkoitus laittaa tytöt kolmeen eri ryhmään, joissa olisi kerrottu, mitä hyviä puolia kussakin ryhmässä oli. Hän painottaa, ettei tapahtuma olisi ollut kilpailu.

– Nyt tämä koko juttu on noussut järjettömiin mittasuhteisiin ja minut ammutaan ihan alas sekä saan tappouhkauksia. Tämä on ihan naurettava homma. Perheeseeni ja itseeni on kohdistunut tappouhkauksia ja olen siirtänyt asian viranomaisille, Niittyviita toteaa.

– Nyt on erittäin iso vaaranuhka tällä hetkellä. Aion vetäytyä kokonaan pois kisasta, koska perhe on ykkösasia.

Niittyviita oli järjestämässä loka-marraskuun aikana pääkaupunkiseudulle kauneustapahtumaa alle 12-vuotiaille tytöille. Tapahtumassa piti olla kaksi sarjaa, 6–8-vuotiaiden sekä 9–12-vuotiaiden sarja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme