Mainos
Mainos

Järjestäjät varautuneet lippukaaokseen – nyt puhuu Jääkiekkoliitto

MM-kisojen lippukohu sai eilen jatkoa, kun venäläisten väitettiin vieneen suomalaisten lippuja estämällä näitä lunastamasta varauksiaan.

Jääkiekkoliiton viestintäpäällikön Henna Malmbergin mukaan tänään lipunmyyntipaikalle on lisätty järjestysmiehiä. Tälle päivälle ei ole kuitenkaan ennustettu eilisen kaltaista ryntäystä, koska Venäjän ja Slovakian väliseen finaaliin lippuja on jäljellä vain vähän. Sen sijaan Suomen ja Tshekin väliseen pronssiotteluun on lippuja saatavilla vielä runsaasti.

Lipunmyyntipiste ruuhkautui eilen ennen Suomen ja Venäjän välistä välierää. Pisteessä on erilliset jonot sekä lipun aiemmin varanneille että niille, jotka eivät ole varanneet lippua etukäteen. Kaaosta aiheutti se, että paikalla oli erityisen paljon venäläisiä, koska kannattajat tulivat Suomeen vasta sen jälkeen, kun selvisi, että Venäjä pelaa mitalipeleissä.

Malmbergin mukaan syy ongelmiin oli se, että lipunmyyntipiste on pieni ja asiakkaita tuli paljon yhtä aikaa. Hän kuitenkin kiistää, että ketään olisi estetty – tai yritetty estää – lunastamasta lippuaan.

– Yksikään ei ole jäänyt ilman lippua.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme