Mainos
Mainos

Järjestö Sipilään kohdistuneesta uhkailusta iltapäivälehdissä: Lausunto hämmästyttää

Eurooppalainen Suomi -järjestö kiistää keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän uhkailun.

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän poisjäänti eilen aamulla järjestetystä EU-tentistä puhuttaa yhä. Sipilä sanoi eilen MTV:n vaalitentissä, että hänen avustajiaan olisi uhkailtu. 

Sipilän esikunnasta sanottiin Iltalehdelle, että uhkailujen takana olisivat olleet Eurooppalainen Suomi ry ja Euroopan komission Suomen-edustusto.

Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä Eurooppalainen Suomi ry:n toiminnanjohtaja Arto Aniluoto hämmästelee väitettä. Hänen mukaansa järjestäjillä ei ole tietoa, mihin uhkailuun Sipilä viittaa.

– Tämä Sipilän uhkailua koskeva lausunto ihmetyttää. Halusimme vilpittömästi kuulla Juha Sipilän näkemuksiä Eurooppa-politiikasta. En ole tietoinen, mihin Sipilä viittaa, Aniluoto toteaa Ilta-Sanomissa.

Aniluoto toteaa Iltalehdessä, että tilaisuuden viisi eri järjestäjää kävivät asian tiimoilta useita eri keskusteluja keskustan kanssa, mutta uhkailu on kova väite.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme