Mainos
Mainos

Järjestyksenvalvoja puukotuksesta: Kuka tahansa olisi voinut saada osuman

Järjestyksenvalvoja Jani Ylimäki oli illalla seinäjokisessa Karma-ravintolassa työssä, kun ikävä puukotusvälikohtaus tapahtui.

Hän kertoo, että asiakkaat olivat tulleet kertomaan järjestyksenvalvojille, että vessassa on puukotettu miestä. Järjestyksenvalvojat olivat menneet välittömästi paikalle ja tekijä saatiin kiinni.

– Itse en kuullut tapahtumasta heti, vaan meillä on radioliikenne käytössä ja sen kautta sain tietää, mitä oli tapahtunut, Ylimäki kertaa tapahtumia.

Ylimäen saapuessa paikalle kaksi järjestyksenvalvojaa piteli miestä kiinni otteessaan vessan ulkopuolella. Tilanne oli ollut vaarallinen, sillä epäillyn puukko oli ollut harvinaisen suuri ja kuka tahansa olisi voinut saada siitä osuman, jos olisi mennyt väärällä hetkellä vessaan.

– Epäilty ehti puukottaa yhtä miestä vakavasti vessassa, mutta onneksi hän ei ole hengenvaarassa. Toinen mies oli saanut puukosta pienen haavan.

Ylimäen mukaan epäilty puukottaja oli heti puukotuksen jälkeen poistunut vessasta.

– Järjestyksenvalvojat pystyivät rajaamaan mahdollisen tekijän välittömästi siihen sivuun. Kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Puukotustapahtumasta siihen, kun poliisit ottivat miehen kiinni, meni ehkä viitisen minuuttia, Ylimäki sanoo.

Ylimäen mukaan hänen urallaan ravintolassa on harvoin tapahtunut yhtä vakavia tilanteita.

– Festivaaleilla tällainen toiminta on yleisempää.

Eilen Karma-ravintolassa oli Ylimäen mukaan hyvin rutinoitunut porukka töissä, joten kukaan ei säikähtänyt tapahtumasta pahemmin. Tilannetta kuitenkin kerrattiin porukalla myöhemmin.

– Ei kovin suurena yllätyksenä tullut tällainen. Aina sitä miettii, että jossain vaheessa jotakin tällaista kuitenkin tapahtuu, Ylimäki pohtii.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme