Mainos
Mainos

Järjestyksenvalvoja vei protestilakanan katsomosta - "Kale, tultiin tänne, kun ei ollu muuhun varaa"

Muutamia protestilakanoita on päässyt jääkiekon MM-kisojen katsomoihin tiukasta seulasta huolimatta.

Yhdessä tapauksessa järjestyksenvalvoja tympääntyi lätkäfanien protestilakanaan ja vei sen Ranska-Kazakhstan ottelusta pois tänään.

Kuvien perusteella pojat suhtautuivat tapahtuneeseen huvittuneena. Protestilakanallaan he ottivat kantaa jääkiekon MM-kisojen lipunhintoihin, joita on kritisoitu liian hintaviksi.

Pojat kirjoittivat lakanaan, että "Kale, tultiin tänne, kun ei ollu muuhun varaa". Viesti oli osoitettu suoraan Jääkiekkoliiton puheenjohtajalle Kalervo Kummolalle.

Ranska–Kazakstan-pelin aikana katsomossa vilahti myös muita protestilakanoita. Sosiaalisessa mediassa oli ennen tämänpäiväistä ottelua kerätty osanottajia protestoimaan lippujen hintoja.

Areenan turvaohjeiden mukaan sisällöstä riippumatta yli neliömetrin kokoiset lakanat kerätään ovella pois. Poikkeustapauksiakin löytyy, sillä esimerkiksi kookkaammat kansallisliput ovat tulleet katsomoissa jo tutuksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme