Mainos
Mainos

Jarmo Korhonen löytyi Seinäjoelta

Julkisen sanan tavoittamattomiin häipynyt keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen on löytynyt. Sanomalehti Ilkan verkkosivuilla kerrottiin keskiviikkona, että hän on valmistautunut puoluekokoukseen keskustan piiritoimistossa Seinäjoella.

Puoluesihteeri kertoo Ilkassa vetäytyneensä Helsingistä siksi, ettei kokoukseen valmistautumisesta tullut puoluetoimistossa mitään. Hän myös sulki julkisen puhelinliittymänsä, koska yhteydenottoja alkoi tulla ympäri vuorokauden.

Korhonen lähetti keskiviikkona julkisuuteen myös tiedotteen. Siinä hän toivoi, että Kehittyvien maakuntien Suomen puheenjohtaja Pekka Lind antaa tarkempaa tietoa keskustan kehittämispäällikön Lasse Kontiolan osallistumisesta varojen siirtoon perustamisvaiheessa Jyrki Kataisen, Marja Tiuran, Matti Ahteen ja Matti Vanhasen tukiyhdistyksille.

Korhosen mukaan Kontiola antaa oman selvityksensä puoluehallitukselle sairaslomansa päätyttyä.

Julkisuuteen Korhonen palaa perjantaiaamuna Joensuussa, kun puoluehallitus pitää kokouksensa ennen puoluekokouksen alkua.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme