Mainos
Mainos

Järvenpään tulipalon taustalla kosto

Poliisitutkimusten mukaan neljä ihmishenkeä Järvenpäässä vaatineen tulipalon taustalla oli kosto. Juttua tutkivan Järvenpään poliisin mukaan tulipalo oli sytytetty. Sytyttäjäksi epäillään 39-vuotiasta naista. Hänet on vangittu epäiltynä neljästä taposta ja tuhotyöstä.

Järvenpään tuhoisan tulipalon taustalla oli kosto.

Runsas viikko sittten täällä Järvenpäässä Puistokadulla palanut talo on purkukunnossa. Talo näyttää yhtä surkealta kuin on tarina sen ympärillä. Rakennuksessa asui asui joukko laitapuolen kulkijoita. Tulipalossa 4. toukokuuta talon yläkerrassa kuoli neljä ihmistä.

-Kaikki surmansa saaneet olivat ylhäällä. Ylhäältä pelastui yksi henkilö ja alhaalta kaksi, rikoskomisario Pekka Heikkinen Järvenpään poliisista sanoo.

Poliisitutkimusten mukaan tulipalo oli sytytetty tahalllaan. Teosta epäiltynä on vangittu 39-vuotias järvenpääläinen nainen.

-Meillä on motiivista vahva käsitys. Tutkinnan tässä vaiheessa näyttää vahvasti siltä, että motiivi oli kosto, Heikkinen jatkaa.

Vapun aikaan - eli muutama päivä ennen tulipaloa - rakennuksessa oli kuollut 20-vuotias mies. Kuolinsyy ei ole vielä varmistunut, mutta mahdollisesti hän kuoli korvikealkoholiin.

Kuolemantapauksen ja tulipalon yhteys löytyy kuolleen 20-vuotiaan ja sytyttämisestä epäillyn 39-vuotiaan naisen väliltä.

-Toteaisin näin, että heillä on sukulaissuussuhde keskenään, Heikkinen paljastaa

MTV:n uutisten tietojen mukaan 39-vuotias oli talossa kuolleen nuoren äiti. Siitä miten tulipalo oli sytytetty, poliisi on vaitonainen.

-Mahdollisen sytyttämisen ja palon alkuvaiheen tutkinta on vielä niin kesken, etten näe tarpeelliseksi kommentoida asiaa, rikoskomisario Heikkinen sanoo.

Juttu tulee Tuusulan käräjäoikeuteen aikaisintaan elokuussa.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme