Mainos
Mainos

Järvenpäässä tuhoisa tulipalo

Järvenpäässä sattunut tuhoisa omakotipalo on vaatinut neljän ihmisen hengen. Kolme saatiin pelastettua palavasta rakennuksesta. Kaikki palossa menehtyneet olivat miehiä. Poliisin mukaan talossa on voinut olla asukkaiden lisäksi myös muita ihmisiä.

Ohikulkija hälyytti palokunnan hieman ennen puoltayötä. Palokunnan saapuessa paikalle kaksikerroksisen puutalon kuisti ja yläkerran portaat olivat ilmiliekeissä. Vaurioitunut rakennus on Järvenpään kaupungin omistuksessa. Palon syttymissyytä ei vielä tiedetä ja poliisi jatkaa tutkimuksia päivällä.

Palo yksi viime vuosien tuhoisimpia

Maaningan vanhustentalon palossa kuoli viisi.

Järvenpään omakotitalon palo on tuhoisimpia viime vuosina sattuneita paloja. Tätä enemmän uhreja vaati Maaningan vanhusten palvelutalon palo joulukuussa 1999. Tuolloin sai surmansa viisi vanhusta ja lisäksi useita toimitettiin hoitoon sairaalaan.

Neljä kuollutta vaati pienkerrostalon palo lähellä Porvoon keskustaa lokakuussa 1998. Lisäksi yksi henkilö loukkaantui hypättyään ulos palavasta asunnosta. Lisäksi on sattunut kolme paloturmaa, joissa kussakin on kuollut kolme ihmistä. Viime tapaninpäivänä perheen äiti ja kaksi lasta menehtyivät makkaratehdasrakennuksen tulipalossa Piikkiössä.

Kolme henkeä vaati myös omakotitalon palo Jyväskylässä syyskuussa 1999. Palossa kuolivat perheen isän lisäksi 5- ja 7-vuotiaat lapset.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme